Assortiment

Ons assortiment bestaat uit meer dan 5.000 artikelen in verschillende modellen, maten en trendy kleuren. Onze inkopers en designers zorgen ervoor dat we beschikken over de laatste productontwikkelingen op het gebied van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid.

Productie in Nederland

Warehousing

A

Snelle levering

Wij produceren onder andere

Dekbedden

Voor ieder seizoen hebben wij geschikte dekbedden. Van goede- tot en met premium kwaliteit. Onze productieafdeling kan dagelijks voldoende produceren om grote retailers en andere partijen te voorzien van uitstekende dekbedden.

Kussens

Slaap-, sier- en medische kussens. Voor al deze kussens is HMG de juiste partij. Wij produceren verschillende types, groottes met verschillende vulmaterialen. Onze productie draait 24/7 op volle toeren. Diverse grote retailers vertrouwen al jaren op onze productie en logistieke processen.

Badtextiel

Badtextiel is niet alleen een kwestie van mooie looks. Het moet zacht aanvoelen en vocht goed absorberen. Wij hebben enkel hoogwaardige kwaliteit badtextiel in verschillende stijlen, kleuren en formaten voor een comfortabele en luxe ervaring.

Matrassen

HMG biedt matrassen aan van verschillende formaten en materialen. Geen lichaam is hetzelfde. HMG adviseert op dit gebied en zal voor iedere slaper een geschikt matras voorstellen. Zo is er keuze uit harde en zachte matrassen, 1 groot matras of 2 losse en voor iedere bodem.

Boxsprings

Er is een selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige boxsprings. Met verschillende kleuren, formaten en klassen is er altijd wel een geschikte boxspring in het assortiment.

Lifestyle producten

Voor lifestyle producten zoeken onze productmanagers constant naar aantrekkelijke producten. Lampen, tafels, stoelen, poefs, niks is te gek en het aanbod verschilt continu. Informeer naar de mogelijkheden.

Private label

Voor klanten die onder hun eigen naam willen verkopen, bieden wij private label aan. Samen met de klant bespreken wij de mogelijkheden en maken wij op maat gemaakte producten.

De producten lijken net van uw eigen productieband te zijn gerold en voldoen aan onze 3 basisprincipes; esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid.

Onze Merken